Відомий блогер Олег Машуковський завоював серця фанатів завдяки епатажному образу, сміливості, прямолінійності та почуттю гумору. Крім творчої діяльності в мережах TikTok та instagram, він ще займається візажем, не лише перевтілює зірок, а й сам не проти поекспериментувати з образами

Олег Машуковський, фото: Instagram
Олег Машуковський, фото: Instagram

Олег не приховує від фанатів, що хоче набрати мільйон підписників на свою сторінку в instagram. Заради цього він приміряє різні образи знаменитостей та робить пародії на популярні відео в соціальних мережах, пішов у шоу-бізнес разом з відомою співачкою Машею Кондратенко, а тепер знову вирішив взятися за зміни у зовнішності.

Як відомо, через воєнний стан чоловіків не випускають за кордон, а південь України опинився під окупацією, відпочити на морі цього літа Олегу не судилося. Тому він вирішив хоча б зробити собі засмагу.

За допомогою він звернувся до професіоналів із салону краси. Як все відбулася він показав у сторіс. Сама процедура називається автозасмага та нагадує малярні роботи, косметичний розчин вкриває тіло тонким шаром та під тиском подається через спеціальний пістолет типа малярного.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Для автозасмагання, як на пляжі, Олегу довелося роздітися до трусів, після чого його забризкали спеціальним косметичним розчином, який відразу змінив колір шкіри блогера. Процедура йому сподобалась На додачу йому намалювали прес.

"Пригласила, я прийшов, та ще й трусах побував", - сказав Олег та під час процедури потрусив своїми булочками.

Раніше ми писали про те, що блогер Олег Машуковський оголив торс, щоб вразити шанувальників, але вийшло тільки розгнівати: "Жорстко на *бали"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку - ні: "Я за що маю терпіти?"

Також портал Знай.ua писав, що блогерка Покрещук поряд з трьома темношкірими мачо ледь не захлинулась слиною, мріючи про "заборонене": "1 вранці, 2 в обід..."