Суддя шоу "Танці зі зірками" Максим Чмерковський свого часу став черговим героєм в інтерв'ю з Машею Єфросініною. Нині 42-річного одесита, який переїхав до Америки, всі знають, як успішного танцюриста.

Але українці також пам'ятають його як головного героя першого сезону шоу "Холостяк" у нашій країні у 2011 році. Фінал був болючим для багатьох, адже Макс вибрав тоді не улюбленицю народу Яну Соломко, а сильну та незалежну Олександру Шульгіну.

Яна Соломко
Яна Соломко

Зрозуміло, що це був важливий етап у житті вже сімейного Чмерковського, який не міг оминути Маша Єфросиніна. Однак, одкровення Максима про шоу шокували багатьох.

Маша спитала, чи був момент у процесі зйомок, коли він зрозумів, що щось не так.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Так, одразу. Я одразу зрозумів, що це величезна помилка. Краще б я продовжував відмовлятися. Тому що я не продумав один маленький факт - я не той, хто обирає з жінок. З одного боку, я маю бути якимсь принцом на коні, з шаблею, а з іншого - переді мною 25 людей і я якось тицяю пальцем: ти - так, ти - ні. Це так безглуздо і незрозуміло. Це не фундамент для добрих і правильних стосунків", - поділився Максим.

Скрін, відео YouTube Макс Чмерковський
Скрін, відео YouTube Макс Чмерковський

Нагадаємо, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський познайомив українців із художником, який допомагає ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що Яна Соломко із шоу "Холостяк" розважила росіян та бурятів, на події в Бучі начхати.

Також стало відомо, що перший "Холостяк" Макс Чмерковський скоро знову стане татом, лікарі допомогли Піті.