Популярна українська акторка театру та кіно Наталія Денисенко, яка відома завдяки ролі у "Кріпосної", "Село на мільйон" та інших картинах, любить балувати свою віддану аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 300 тисяч людей.

Наталка Денисенко показала один дуже яскравий та кумедний момент зі своєї нещодавньої фотосесії. У кадрі артистка сидить на простому паркані і позує на камеру, а потім ніби зриває з себе маску - весело регоче та задирає у різні боки довгу спідницю.

Скріншот із Instagram, Наталка Денисенко
Скріншот із Instagram, Наталка Денисенко

Зірка зізналася, що у фотографа дуже багато подібного компромату на неї, а іноді вона й сама не розуміє, звідки в ній такий дитячий запал.

"Скільки всіляких "компроматів" є на мене у мого фотографа. Іноді я сама думаю: і чого оце все з мене лізе 😂🤍 Але якби ми всі були однакові і постійні, то було б не цікаво жити…" - написала Денисенко.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шанувальники адресували Наталці безліч компліментів і відзначили, наскільки вона грайлива та харизматична.

Коментарі - instagram.com/natalka_denisenko/
Коментарі - instagram.com/natalka_denisenko/

Коментарі - instagram.com/natalka_denisenko/
Коментарі - instagram.com/natalka_denisenko/

Раніше ми писали про те, що зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко поважає Галкіна за втечу з росії, але все одно хоче забути: "Це їхня справа"

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Денисенко з "Кріпосної" тюкала чоловіка Фединчика у ЗСУ за російську мову: "Як вони могли? Я ж хороша"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Денисенко з "Кріпосної" зізналася, що "загнивала зсередини", довелося звертатися до фахівця: "Завтра я можу померти"