Названа дочка відомого українського репера, телеведучого та продюсера Олексія Потапенка побачилася з молодшим братом після довгої розлуки та показала миле спільне фото. Кадром дівчина поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дочка колишньої дружини Потапа Ірини Горової розповіла передплатникам про довгоочікувану зустріч із близькою людиною – молодшим братом. Дівчина зауважила, що не зналася з ним уже рік. Наташа Горова зробила знімок із братом і порівняла з фото з останньої їхньої зустрічі, зазначивши, що з того часу багато що змінилося.

Наташа Горова, скриншот: Instagram
Наташа Горова, скриншот: Instagram

Так, Наташа Горова зазначила, що вони обоє помітно схудли, а також змінилися їхні смаки в одязі. Вона додала, що її брат уже помітно виріс і дуже правильно мислить та підтримує її у всьому. Важливо наголосити, що такими теплими стосунками можуть похвалитися не кожен брат та сестра.

Наталя Горова з братом. Фото: скрін instagram stories
Наталя Горова з братом. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Минув рік. Трохи схудли. Почали носити не лише чорний одяг. Любимо один одного ще більше. Мій улюблений хлопчик, який уже такий дорослий. Так подобається як ти мислиш, аналізуєш. Ти моя підтримка", - написала Наташа Горова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Потапа Ірина Горова в ефектній сукні розповіла про дорослі захоплення родом із дитинства: "Наповнює мою дівчинку".

Також наш портал інформував, блогер Олег Машуковський оголився до пояса і підказав, як "накачати" прес без спорту: "Тільки змив..."

Крім того, ми писали, син Тіни Кароль приголомшив зіркову маму заявою, відмовившись від стосунків із дівчатками: "Це для підкаблучників".