Відома українська акторка та зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець, яка також займається озвучуванням мультфільмів та пише вірші, має велику армію шанувальників у соцмережі. На акаунт артистки в Instagram підписано понад 680 тисяч осіб.

Олена Кравець дозволила шанувальникам почути, як звучить зворушливий вірш із циклу "Люди війни" української поетеси Тетяни Власової у її виконанні. Артистка зазначила, що рядки викликають у ній смуток та оптимізм одночасно.

Скріншот із Instagram, Олена Кравець
Скріншот із Instagram, Олена Кравець

Акторка заявила, що героїня вірша переживає ті ж почуття, що і вона, і кожна українка, яка була змушена залишити рідну країну з дітьми на руках через війну з окупантами.

"Оптимістичний – тому що попри все "моє серце залишилось в Києві", та "я візьму за руку свою дитину і поїду додому". І це теж про мене зараз, ну хіба що діти в множині. Повертаємось нарешті", - написала Олена.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кравець повідомила, що повертається до України зі своїми близнюками, де зараз уже перебуває її старша донька Маша. Вона тривалий час жила зі свекрухою у Болгарії, бо вдома було небезпечно.

Раніше ми писали про те, що Олена Кравець із "Кварталу 95" отримала таємниче освідчення в коханні: "Завжди"

Як повідомляв Знай.ua, у доньки Олени Кравець із "Квартал 95" почалися серйозні проблеми, заснути неможливо: "Не було в жодному..."

Також портал Знай.ua писав, що донька Олени Кравець із "Квартал 95" зізналася у провині на тлі ЛГБТ прапора: "Пробач, мам..."