Голлівудська модель та актриса Емілі Ратаковські змусила серця битися частіше, коли вона вилила свої вбивчі вигини у крихітне червоне бікіні. Зірка насолоджувалася сімейним днем ​​на пляжі зі своїм сином.

Відповідні кадри Емілі Ратаковські надала у своєму акаунті в ТікТок.

У понеділок (5 вересня) у американської актриси Емілі Ратаковські піднялася температура, коли вона одягла крихітне криваве бікіні під час пляжної поїздки зі своїм сином Сільвестром та собакою.

Емілі Ратаковські: скрін посту в ТікТок
Емілі Ратаковські: скрін посту в ТікТок

31-річна голлівудська актриса змусила своїх 29,4 мільйона шанувальників прокинутися, оскільки вона майже не залишила шансів уяві, коли продемонструвала свої знамениті вигини у крихітному купальнику.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Емілі залишила свій вірний легіон шанувальників у захваті від їхньої чарівної одноденної поїздки, коли любляча мама була помічена граючою з малюком, катаючи його на спині.

Емілі Ратаковські: скрін посту в ТікТок
Емілі Ратаковські: скрін посту в ТікТок

Темноволосі локони моделі залишалися розпущеними і спадали їй на спину, коли вона притискалася до свого малюка, одягненого в підгузник, коли вона давала своїм послідовникам ближчий погляд на своє карколомне тіло.

Вона доповнила образ яскравим жовтим солом'яним капелюхом, щоб захистити голову від сонця, і парою білих високих кросівок.

Емілі Ратаковські: скрін посту в ТікТок
Емілі Ратаковські: скрін посту в ТікТок

Емілі підписала чудову посаду: «Ранок у затоці». Після чого супермодель тішилася коментарями з компліментами від її знаменитих друзів та любителів шанувальників.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Емілі Ратаковські зірвала ліфчик і зізналася у коханні сивому незнайомцю.

Нагадаємо, пустотлива Емілі Ратаковські зірвала з себе весь одяг для зухвалого оголеного шоу.