Нещодавно ми писали, що Світлана Лобода прийшла до росіянки Катерини Гордєєвої, щоб дати друге інтерв'ю за останні півроку повномасштабної війни проти рашистів.

Спочатку вона спілкувалася з грузином, тепер із росіянкою, але українських журналістів продовжує ігнорувати, хоча з нею хочуть (або вже "хотіли") поспілкуватися багато людей, включаючи зараз незадоволену Раміну Есхакзай. Жінка виставила Instagram Stories, де описала все обурення, пов'язане з Лободою.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Хоча варто розуміти, що Світлана одразу зізналася, що будувала кар'єру на російськомовний світ і продовжує працювати на неї, паралельно допомагаючи Україні. На цьому інтерв'ю, яке вийшло на каналі Гордєєвої - у Раміни до Лободи більше не має питань. Вона заявляє, що коли у твоїй країні йде війна, співачка їздить у своє рідне місто, щоб допомогти, бачить всі ці руйнування... але на інтерв'ю йде спочатку до грузинського журналіста, потім до російської Гордєєвої.

Раміна особисто не має жодних питань ні до того інтерв'юера, ні до того.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Є питання до Світлани. Заради чого це все? Ви на яку аудиторію працюєте? я. Не знаю, чи захоче хтось із наших журналістів доїдати крихти зі столу. Особисто я - ні. Пішла готуватися до справді гостя, який обрав Україну", - пише вона в Stories.

Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories
Раміна Есхакзай, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Світлана Лобода "проігнорувала" кума Анатолича та Машу Єфросинину і пішла до росіянки: "Висновки робіть самі"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода підняла над головою прапор України і ледве знайшла сили, щоб "жити" далі: "Не могла"

Знай.uа писав, Світлана Лобода на тлі світанку зворушила фанатів ніжним чином: "Я буду з тобою до кінця"