Мадонна не новачок, коли справа доходить до створення безлічі спекотних знімків, і її остання публікація нічим не відрізняється, крім її дивовижного перетворення.

Дані кадри Мадонна оприлюднила на своїй сторінці в Instagram у розділі Stories.

Співачка Material Girl часто балує фанатів безліччю відвертих знімків, але її остання пропозиція могла викликати гнів босів соціальних мереж.

64-річна Мадонна вирішила ходити топлес, просто прикриваючи свою скромність волоссям, щоб дотримуватися суворих правил Instagram щодо наготи.

Скрін сторіс Мадонни
Скрін сторіс Мадонни

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Мета-боси забороняють користувачам ділитися знімками з рейтингом X на сайті обміну фотографіями, і Мадонна, схоже, цього разу мала це на увазі.

У своїх історіях у Instagram співачка Vogue поділилася відвертим знімком зі своїми 18,5 мільйонами підписників із низкою загадкових підписів.

Мадонна позувала повністю топлес, дивлячись на екран свого телефону, але при цьому виглядала зовсім інакше.

Зірка з рожевим волоссям носила кілька намист на шиї після того, як нещодавно відмовилася від свого фірмового кольору блонді.

Скрін сторіс Мадонни
Скрін сторіс Мадонни

Тим не менш, Мадонна вирішила відбілити свої брови, створивши враження, що в неї їх немає, а також завдала блиску на пухкі губи.

У підписі до свого першого завантаження вона написала: «Чужий», перш ніж на другому знімку вона написала: «Вставити», в іншому пості на її грудях, що випирають, було написано «Тут».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Мадонна відверто відповіла фанатам на найкаверзніші питання.

Нагадаємо, 64-річна Мадонна в "рибальській" сітці валяється на підлозі біля туалету.