Арсен Мірзоян досить рідко викладає будь-які публікації в Instagram із початком повномасштабної війни проти рашистів.
Він неймовірно спортивний український виконавець, який ніколи не забуває, що треба сходити на пробіжку, басейн чи зіграти у волейбол. І відповідальний громадянин своєї країни. Арсен виставив у Instagram, де за його життям стежать понад 55 тисяч людей, кілька Stories, щоб нагадати, що не лише люди страждають від воєнних дій.

Матвієнко та Мірзоян, фото з Instagram
Матвієнко та Мірзоян, фото з Instagram

"Я на власні очі бачив, як тварини страждають від бомбардувань. Отримують численні осколкові поранення, страждають від контузії, втрачають орієнтацію в просторі від гучних вибухів, внаслідок чого травмуються. Тварини дезорієнтовані, налякані і голодні, допомогу", - пише Арсен Мірзоян, закликаючи надавати усіляку допомогу.

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram Stories

До цього він у профіль виставляв відео, де ходить біля зруйнованої техніки рашистів, що розташована на Хрещатику, та розповідає про важливий збір на лікування постраждалих від війни – тварин. Це дуже важливо, адже вони могли померти від обстрілу, голоду чи спеки.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Нагадаємо, Тоня Матвієнко у темряві знайшла єдиний промінь світла без допомоги Мірзояна: "А в очах сльоза..."

Як повідомляв "Знай.uа", колишня дружина Арсена Мірзояна Ганна спокусила своєю штучкою, Тоня Матвієнко позаздрила б

Знай.ua писав, Антоніна Матвієнко "прорвалася" до Євробачення, але все не так просто: "Голос - насолода"