Український телеведучий Андрій Бєдняков, який родом із багатостраждального Маріуполя, запам'ятався українцям віслюку тревел-шоу "Орел і Решка".

Зараз Андрій серцем і душею вболіває за рідне місто і, звісно ж, усіма силами намагається надати допомогу ЗСУ вигнати російське поріддя з наших земель. І нова ініціатива з "їстівним Бєдняковим" має сподобатися багатьом.

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

"Колишніх ведучих "Орла та Решки" не буває", - заявив відомий телеведучий родом з Маріуполя Андрій Бєдняков. Протягом кількох років він подорожував світом разом із командою популярного тревела. Наразі творці проєкту ініціювали благодійні аукціони на користь української армії. Розігруючи лоти від зірок тревела, вони збирають кошти для ЗСУ. На цей раз гроші підуть на купівлю генератора для Авдіївської громади. Зі смачним сувеніром долучився і Андрій Бєдняков.

"Настала черга мого лота. Хочу вам запропонувати ось це, – каже ведучий проєкту Нового каналу "Де логіка?", показуючи їстівну статуетку. – Це мало бути схоже на мене. Але щось пішло не так. Це пам'ять про випуск із Будапешта, мій останній сезон в "Орлі та Решці". Беріть участь. Вигравайте. Пам'ятайте, що ви робите добру справу - допомагаєте Збройним силам України. Все буде Україна!

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Андрій Бєдняков, фото: orelireshka_official
Андрій Бєдняков, фото: orelireshka_official

Щоб отримати їстівну статуетку Андрія Бєднякова, виготовлену з марципану, ще й з автографом телеведучого, треба задонатити 200 грн. Таким чином ви – у розіграші. Ставки приймають до 20.00 9 вересня. Не зволікайте!

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков наїхав на кума Лободи Анатоліча через Регін Тодоренко.

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Бєднякова Настя Коротка скоро стане мамою вдруге, але є нюанс: "Тільки не кажіть Андрію".