Колега Наді Дорофєєвої, знаменитий український виконавець Артем Пивоваров вишкірився в об'єктив камери та "пригрозив" наслідками деяким людям, які приходять до нього на концерти. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров артист із відкритою душею, тому часто радує шанувальників новими яскравими фото та відео, а також ділиться думками, переживаннями та емоціями.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так цього разу Артем Пивоваров поділився коротеньким роликом, який зняв під час свого виступу. Артист енергійно кричить у мікрофон, а згодом широко посміхається. Але показати, як весело на його концертах, це не все, що було в планах зірки.

Артем Пивоваров попередив тих шанувальників, які стоять під сценою та постійно дивляться у смартфони, знімаючи концерт. Він заявив, що відбиратиме телефони у таких осіб, щоб ті насолоджувалися музикою та веселилися.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

"Всіх попереджаю. Заберу телефони, якщо весь концерт тільки зніматимете", - підписав ролик артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров перетворився на гарячого іспанського мачо та захопив українок спритними пальчиками: "Прикольно".

Також наш портал інформував, Оля Полякова покаже, як війна зруйнувала плани та життя мільйонів українців: "Ця історія стала спільною для всіх".

Крім того, наш портал інформував, Анна Трінчер без сорому вивалила зі шортів "булочки", але нареченому Волошину це не сподобалося: "Ще б труси натягла".