Українська акторка та телеведуча, щаслива дружина та мама Ольга Сумська любить радувати свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська написала сумний пост про свого батька В'ячеслава Ігнатовича, який 6 вересня відзначав би день народження. Видатний артист помер у 2007 році і його донька зізналася, що біль від втрати не вщухає до сьогодні.

Сім'я Сумських, фото із вільних джерел
Сім'я Сумських, фото із вільних джерел

З нагоди такої дати акторка розповіла, що під час життя у Запоріжжі її батьки працювали у театрі імені В.Магара. В'ячеславу, як успішному артисту, хотіли підписати звання народного артиста СРСР, проте чоловік відмовився.

"Тато сказав: "Я відмовляюсь від цього звання,бо я НАРОДНИЙ АРТИСТ УКРАЇНИ і мені цього достатньо",позбавивши себе багатьох привілеїв…Таким він був. Безмежно талановитим і принциповим у всьому", - згадала Ольга.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Сумська також нагадала, що В'ячеславу могло виповнитись 88 років, якби не доля-лиходійка, яка так жорстоко розпорядилася з його життям.

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська їде до Європи з "Булгаковим" російського режисера, але нічого в цьому не бачить: "Відійшов у 2016"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія, Козловський та Зібров "викупали" Ольгу Сумську в любовіз нагоди її 56-річчя: "Неймовірна жінка"

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Сумська розповіла, як Сніжана Єгорова зрадила Батьківщину, більше нічого немає: "Ти збожеволіла? Летять бомби"