Кеті Прайс розповіла про свою боротьбу за психічне здоров'я, оскільки вона оголосила, що двічі намагалася накласти на себе руки після того, як її «спровокували» колишні чоловіки.

Відповідну новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Напередодні виходу свого нового документального фільму Channel 4 «Кеті Прайс: Травма і я», в якому Кеті розповідає про посттравматичний стресовий розлад, вона заявила про свою травму.

У своєму документальному фільмі Кеті розповідає, що вона намагалася повіситись у 2018 році і «хотіла померти», а також дійшла до краю перед автомобільною аварією минулого року.

Зірка поділилася несамовитою правдою про те, з чим вона боролася за зачиненими дверима.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

44-річна мати п'ятьох дітей Кеті заявила, що в тому, що вона так опустилася, винне поводження з її колишніми чоловіками, і вона називає їх своїми спусковими гачками.

Кеті також поділилася, що почала відвідувати терапевта раз на тиждень, щоб допомогти їй впоратися зі своїм психічним здоров'ям та навчитися жити з посттравматичним стресовим розладом.

Кеті сказала: «Коли мені подзвонив один із моїх дітей і сказав: «Тато сказав, що я можу тебе бачити зараз», це було для мене останнім. То був колишній чоловік, тож я живу в селі, і мені треба було з кимось поговорити. Я не мала виходу, я підвела своїх дітей. Я нічого не виправдовую, але була причина, через яку я сіла в машину, і моя голова була такою… Коли я кажу, що мої колишні чоловіки такі за моєю спиною, і коли ваші діти кажуть вам, що «тато не дозволяє мені бачити тебе», мої діти - це моє життя, і вони єдине, що є в моєму житті. Коли вони збираються разом, це дуже втомлює».

Місце ДТП із Кеті Прайс
Місце ДТП із Кеті Прайс

Додаючи більше про своїх колишніх чоловіків Пітера Андре та Кірану Хейлер, вона описує їх як «одержимих» нею і висловлює, як вони хочуть «зруйнувати її життя».

У Кеті двоє дітей Джуніор, 17 років, і Принцеса, 15 років, від Пітера, та двоє дітей від Кірана, Джетт, 9 років, і Банні, 8 років.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кеті Прайс загрожує в'язниця за порушення судового наказу.