Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Днями Злата Огнєвіч випустила неймовірну та дуже ніжну пісню "Лелека", яка встигла підкорити серця багатьох українців, а зараз вона вже заспівала її наживо. Артистка вперше виконала її в ефірі ранкового шоу "Сніданок з 1+1".

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч
Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

Співачка подякувала автору чудового тексту - Олександру Лозовському, який до того ж супроводжував її грою на гітарі під час виступу. Лунала пара дуже чуттєво та гармонійно. А ще Злата не забула відзначити старання та внесок ведучих шоу Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір.

"Дякую @alexanderlozovski за неймовірну пісню, яка так полюбилася людям 🎸🎶 І ведучим Сніданку", - написала Огнєвіч.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Фанати заявили, що співачка буквально зачарувала їх своїм голосом та викликала табун мурашок по шкірі.

Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/
Коментарі - instagram.com/zlata.ognevich/

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч з "Холостячки" похвалилася стрункими ніжками, придумавши для себе подарунок замість квітів: "15 валькірій"

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч розповіла секрет про Ані Лорак і принизила її, як ніхто: "Вона дерево"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч напала на тих, хто переживає за росіян, хоча в Україні гинуть діти: "Постійно..."