Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" та учасник шоу "Танці зі зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі " Atlas Weekend", любить радувати аудиторію різними публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч людей.

Mеlovin у рамках шоу "ЖВЛ" відповів на декілька питань, які найбільше цікавлять його шанувальників. Артист був максимально чесний із собою і не побоявся відкритися аудиторії.

Mеlovin, скріншот з відео
Mеlovin, скріншот з відео

Співак зізнався, що його день вважатиметься вдалим, якщо йому принесуть каву з апельсиновим соком, бажано холодним, а найбільше йому зараз не вистачає коханої людини.

У дитинстві Костянтин хотів бути зіркою, тож його мрії здійснилися, а надихає його зараз ЗСУ.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Мої кумири - це мої батьки та творча Леді Гага. Моя шкідлива звичка це те, що я курю", - поділився артист.

Melovin, фото з Instagram
Melovin, фото з Instagram

На подив багатьох, найскладніше йому було наважитися піти на шоу "Танці з зірками". А ось меловінаторів, своїх фанатів, він вважає сім'єю.

"Сьогодні найбільшим розчаруванням для мене стали друзі, не колеги по цеху, з росії. У День Перемоги над росією я нажеруся вщент", - розповів Бочаров.

Раніше ми писали про те, що Melovin зізнався, що з дитинства мріяв бути "за кадром", але не на сцені: "Я цим горів"

Як повідомляв Знай.ua, Mеlovin закликав українців продовжувати жити, не соромитися випитої чашки кави або манікюру: "Не можна собі забороняти"

Також портал Знай.ua писав, що втомлений від кохання Melovin заспівав нову пісню, потонувши у хвилях із жіночих рук: "Мені не пиши"