Популярна українська співачка, легендарна та знаменита модель топового глянцевого журналу Playboy Даша Астаф'єва показала свої навички у гостях у Євгена Клопотенка. Зірки влаштували фірмове шоу та порадували українців.

Відповідну публікацію Даша Астаф'єва оприлюднила на своїй сторінці у Instagram.

«Сподіваюся, ця назва дуже скоро стане вашою улюбленою! І буде єдина асоціація - гарні страви, потрібні справи Маленькими, але впевненими кроками, ми наближаємо мирні часи! Бо від такого контенту і самі гріємось. Для мене дуже велика честь почати робити українське! З командою професіоналів та головне з людьми, які стали такими важливими, дієвими у найскладніші часи! Я хочу, щоб ви з ними знайомились. Хочу щоб ви їх любили також, як люблю я! Готуємо для ЗСУ, бо віримо, що разом ми немереможні», - подписала публикацию украинская артистка.

На сторінку Даші підписано майже 600 тисяч людей. Публіка не пройшла повз посту моделі і відправилася в розділ з коментарями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

«Як же я тішуся з твого проекту, Даша максимально природня залипаю, без контролю часу», «Даша!!! Гордість наша!!!», «Ооооо скільки кайфу на екрані», «Крутяк», - пишут отзывы юзеры социальной сети.

Коментарі на пост Даші Астаф'євої в Instagram
Коментарі на пост Даші Астаф'євої в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Даша Астаф'єва показала свого великого "карася".

Нагадаємо, Даша Астаф'єва відкрила таємницю особистого життя.