Сідні, яку прозвали двійником Меган Маркл, залишила шанувальників «одержимими» її гарячими знімками в бікіні, якими вона поділилася в соцмережі.

Цю публікацію Сідні розмістила на своїй сторінці в ТікТок.

Сідні спочатку стала вірусною минулого року після того, як користувачі соціальних мереж зрозуміли, наскільки вона схожа на герцогиню Сассекську.

З того часу впливова особа TikTok прийняла її подібність із дружиною принца Гаррі, оскільки в її біографії написано «двійник Меган Маркл».

Сховати публікацію Сідні в TikTok
Сховати публікацію Сідні в TikTok

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Тепер дівчина вразила своїх шанувальників кількома гарячими знімками у бікіні з її літнього відпочинку зі своєю найкращою подругою.

У відео королівський двійник поділився слайд-шоу фотографій, включаючи яскраво-синій комплект бікіні та знімок її та подруги в однакових купальниках.

Зверху вона написала: «POV Ви вирушаєте у відпустку зі своєю добре навченою найкращою подругою. Дівчата мандрують», - додала вона у підписі.

Меган Маркл, кадр з відео
Меган Маркл, кадр з відео

Минулого року вона отримала понад 72 000 лайків на відео TikTok, де вона стверджувала, що їй постійно кажуть, що вона схожа на Меган Маркл, і навіть ділилася знімками себе та герцогині для порівняння.

@sidney.vb

Girls trips til i die👩‍❤️‍💋‍👩 #JustJack #girlstrip #welltrainedbestie #fyp

♬ original sound - bestspedup

"Оскільки майже всі кажуть, що я схожа на Меган Маркл, ось кілька фотографій, на яких я ніби це бачу", - написала вона.

Її шанувальники стікалися в коментарі, щоб похвалити її за її схожість із герцогинею.

Як раніше повідомляв портал "Знай", принц Гаррі та Вільям на межі дикої сутички, Меган Маркл і Кейт Міддлтон безсилі.

Нагадаємо, Меган Маркл становить явну небезпеку для королівської родини.