Відомий український музикант, ексведучий Travel-шоу "Орел і решка" Коля Сєрга знайшов двійника самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка та запропонував провести "рокіровання". Відповідний ролик він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Коля Сєрга з перших днів війни робить багато, щоб перемога України відбулася якнайшвидше. Зокрема музикант виступає для воїнів, піднімаючи їхній бойовий дух та займається волонтерством. Він регулярно радує шанувальників новими фото та відео, показуючи цікаві моменти з життя.

Коля Сєрга, скріншот з відео
Коля Сєрга, скріншот з відео

Так цього разу Коля Сєрга вирішила показати "двійника" Олександра Лукашенка. Він показав чоловіка, який зовні дуже схожий на самопроголошеного главу Білорусі, але так зазначив музикант, із суттєвими відмінностями від оригіналу. Артист запропонував білорусам вигідний бартер, зазначивши, що "двійник" стане чудовою заміною диктатора.

Коля Сєрга та "двійник" Лукашенка. Фото: скрін instagram stories
Коля Сєрга та "двійник" Лукашенка. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Дорогі друзі, білоруси, слухайте, якщо вам так подобається зовні Лукашенко, що ви так довго не можете його позбутися, то я вам знайшов відмінну заміну. ​​Порядний, хоробрий, мужній. Забирайте, а того на х*р",- сказав музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем спалахнув лютою ненавистю до окупантів і заявив, що вони не варті "звання" орків: "Просто – ніщо".

Також наш портал інформував, Сергія Жадана "скасували" в Європі, коли він намагався зібрати гроші на ЗСУ: "Гроші на їжу? Будь ласка".

Крім того, ми писали, музикант Сашко Чемеров із гурту The Gitaas випустив новий кліп на трек "Полями": вражаючи кадри з передової.