Популярна українська виконавиця Настя Каменських відпарилася в Ірпінь, де виступила серед руїн, які залишили по собі російські окупанти. Ролик з поїздки зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських розповіла, що вирушила до Ірпеня, щоб побачити одного з місцевих мешканців, активіста, будинок якого зруйнували окупанти та почути його історію.

Настя Каменських, скріншот з відео
Настя Каменських, скріншот з відео

"Я вирушила туди, щоб заспівати для всіх присутніх, поспілкуватися із власником будинку та послухати його історію, щоб поговорити про плани на відновлення міста з місцевим головою", - поділилася виконавиця з шанувальниками.

Настя Каменських у рамках поїздки виступила для волонтерів, які допомагають чоловікові відновлювати будинок і зазначила, що вкотре переконалася в тому, що українці настільки неймовірна нація, що важко уявити.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Разом ми велика сила! Вдячна можливості ще більше переконуватись у цьому щодня!", - додала Настя Каменських.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських розповіла, як вони з Потапом "виживають" завдяки відкладеним на кліпи грошам: "Нічого не заробляємо".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".