Вже протягом кількох місяців люди, які раніше були сім'єю один для одного, мешкають не разом.

Конкретно в цьому випадку йдеться про Надю Дорофєєву, Дантеса, Кацуріна та її колишнього чоловіка, київського ресторатора Михайла. Дашу та Володимира ситуація навчила, що не буває вічного кохання... бо їх покинули їхні колись улюблені партнери, щоб бути разом.

Даша Кацуріна, фото: Instagram
Даша Кацуріна, фото: Instagram

Даша Кацуріна згодом не витримала та опублікувала пост, у якому написала про неприємну ситуацію, винуватцем якої вона і виступає. Історію вона підкріпила випуском нової колекції "karma is a bitch". Це посилання до відносин з колишнім чоловіком Михайлом Кацуріним, адже відеоблогер і ресторатор вчинив із Дашею так само, як і зі своєю колишньою дружиною, заради потенційної дружини Наді Дорофєєвої.

Даша Кацуріна, скріншот: Instagram
Даша Кацуріна, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він у 2010 році влаштовував найкрутіші вечірки у столиці. У дуже престижних локаціях Києва, що для інших просто неможливо. На одному з промо-роликів з'явилася Женя Панова – його майбутня дружина, починаючи з 2013 року. І за кілька місяців офіційних відносин Кацурін знайомиться з Дашею... про що вона і написала в Telegram, але без імен. Виявляється, дівчина сама розбила чужу родину, адже їй дуже подобався одружений хлопець, коли їй було лише 16 років.

Михайло розлучається з Женею вже через 2 роки, взимку, а вже у серпні робить Даші пропозицію у Парижі.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Міша Кацурін, скріншот: Instagram
Міша Кацурін, скріншот: Instagram

Міша Кацурін, скріншот: Instagram
Міша Кацурін, скріншот: Instagram

"Я подорослішала і багато думала про себе і про свої вчинки. Мені було соромно і погано, коли я зрозуміла, як боляче зробила цій дівчині, я навіть цьому хлопцеві говорила, що до мене це повернеться. Так і трапилося", - пише вона.

Даша Кацуріна, скріншот: Telegram
Даша Кацуріна, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Даша Кацуріна після початку відносин з Дантесом поділилася своїм станом: "Я в "полоні"

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес поскаржився, що йому складно займатися сексом з Кацуріною: "Він тр*хає мою колишню дружину"

Знай.ua писав, колишній Наді Дорофєєвої Дантес вперше "полюбився" з Кацуріною при її дітях: "Вже сумую"