Популярний український телеведучий та волонтер Олександр Педан поділився яскравим постом у соцмережі. Він повідомив, що повернувся до роботи у своїй компанії разом із співробітниками.

Цю публікацію Олександр Педан розмістив на своїй сторінці в Instagram.

«BACK TO OFFICE Не думав, що буду так тішитися поверненню в наш офіс.
Я взагалі не офісна людина і все своє життя тікав від цього, поки не створив компанію @pedanburo, де зібрався колектив, з яким дуже люблю проводити час та креативити. Уже 2 роки ми - резиденти @unit.city. Це супер інноваційний простір, де реально хочеться працювати. Особливо цінуєш зустріч з командою після 6-місячної паузи. Вчора навіть трооохи відсвяткували повернення до роботи. Маємо дуже багато планів щодо нових проектів. Думаю, знаєте, ми вже 2 роки качаємо тему освіти й не хочемо на цьому зупинятися. Якщо все складеться, буде багато зйомок і мотивуючих зустрічей з дітками. Вже не можу дочекатися, коли все розпочнеться. Тримайте за нас кулаки», - підписав публикацію украинский шоумен.

Окрім цього, Олександр додав, що він дуже вдячний усім українцям, які працюють та сплачують податки у такий тяжкий час.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександр Педан. Фото: скрін youtube
Олександр Педан. Фото: скрін youtube

«Респектую всім, хто працює зараз у таких умовах, хто сплачує податки, допомагає ЗСУ, знаходить у собі сили. Зараз найголовніше - не зупинятися, працювати, робити щось корисне на користь держави й, звісно, на користь нашої майбутньої перемоги. Дякую ЗСУ за цю можливість! А ви вийшли в офлайн? Як зараз працюєте?», - продвжив телеведучий.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Сергій Притула довів міць та єдність українського народу.

Нагадаємо, у мережі повідомили, що Олександр Педан на межі бідності.