Відома українська співачка та фіналістка "Національного відбору на Євробачення-2022", Roxolana дала одне з найвідвертіших інтерв'ю у своєму житті, і розкрила карти про заміжжя.

Розмова вийшла досить місткою і відкритою. Опублікували ролик на YouTube -каналі "Люкс ФМ", де регулярно дізнаються щось нове із життя знаменитостей.

Roxolana одночасно стрімко увірвалася в український шоу-бізнес, і сьогодні її успіху можуть позаздрити багато хто. Якщо з її музичною творчістю та кар'єрою все зрозуміло, то про особисте життя не було відомо нічого.

Roxolana, фото: Instagram
Roxolana, фото: Instagram

На цей раз 25-річна чарівна блондинка розкрила карти. Виявляється, вона вже кілька років щаслива у шлюбі і розповідає про це вперше. Відбулося весілля у той час, коли розпочався карантин у 2020 році.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Ми знайомі з 12 років. Ми познайомилися в Криму, нашому, українському Криму. У санаторії. Ми гуляли пляжем, але ми насправді тоді дружили. Потім уже перший курс, і ми почали зустрічатися. Я думаю років п'ять ми зустрічалися до одруження" - каже дівчина.

Roxolana, фото: скріншот з відео
Roxolana, фото: скріншот з відео

Весілля пишного не було, тому що через пандемію коронавірусу все було закрито. Посиділи трохи із сім'єю, але гулянь не влаштовували.

Сам собою чоловік не медійна людина, тому вони й не афішували свої відносини. Крім того, артистка зізнається, що вона сама по собі така людина і не любить ділитися на загальний огляд чимось потаємним.

ROXOLANA, фото з Instagram
ROXOLANA, фото з Instagram

У сім'ї головний чоловік, проте, всі обов'язки ділять порівну, а проблеми обговорюють як дорослі люди. Також з'явився ще один інсайд про артистку. Виявляється, вона дуже ревнива, і на цьому ґрунті можуть виникати конфлікти, але, на щастя, вони швидко миряться. Чи покаже у майбутньому його громадськості – поки що невідомо.

Нагадаємо, що співачка ROXOLANA представила першу пісню після трагічної загибелі учасника гурту

Раніше повідомлялося, що співачка ROXOLANA розповіла, як кар'єра впливає на її особисте життя

Також, ROXOLANA презентувала свою версію пісні Скрябіна "Люди як кораблі"