Український співак Віталій Козловський приніс у студію до Слави Дьоміна закрутку власного виробництва та почастував у прямому ефірі. Втім, і для артиста, і для ведучого це стало своєрідною "лотереєю", адже перший був не впевнений у якості продукту. Відповідними кадрами виконавець поділився у сторіс на сторінці в instagram.

Віталій Козловський став гостем Слави Дьоміна та прийшов до радіоведучого не з порожніми руками, а з банкою консервованих огірків. Він зазначив, що робив їх власноруч, але серед приготовленої партії одна банка огірків не вийшла. Артист заявив, що можливо якраз таки її і приніс як дар.

Дьомін та Козловський. Фото: скрін instagram stories
Дьомін та Козловський. Фото: скрін instagram stories

"У якийсь момент огірки у мене не вийшли. Я не знаю, чи це та банка, що не вийшла. Можна відкрити і спробувати", - заявив Віталій Козловський.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Віталій Козловський вирішив прямо в студії відкрити банку і першим спробувати огірки, щоб не наражати на ризик Славу Дьоміна.

"Можливо, це останній його ефір буде", - коментує Слава Дьомін.

Побачивши, що з артистом після проби нічого не трапилося, огірки скуштували й інших присутніх і залишилися в захваті.

"Нехай ваше життя буде таким же смачним і крутим, як ці огірки", - заявив радіоведучий.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Бронюк із групи "ТІК" згадав, як пережив день, який змінив життя цілого народу: "Вихор емоцій".

Також наш портал інформував, Оля Полякова покаже, як війна зруйнувала плани та життя мільйонів українців: "Ця історія стала спільною для всіх".

Крім того, наш портал інформував, блогер Олег Машуковський зняв усе зайве і потряс перед шанувальницями булочками: "Запросила, я прийшов, та ще й трусах побував".