Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем зворушив ніжними спогадами про дочку, з якою він опинився у розлуці через війну. Кадрами він поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даніель Салем із перших днів російського вторгнення робить усе, щоб наблизити перемогу. Він виїжджає на бойові завдання та займається волонтерством. Навіть після поранення в бою він повернувся до побратимів зі зброї та продовжив виконувати свій обов'язок. Водночас він знаходить час, щоби трохи поспілкуватися з шанувальниками.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Даніель Салем згадав життя до війни, а точніше, як проводив час зі своєю дочкою, яку не бачив уже довгий час. Він показав, як просто валявся з нею на ліжку та читав книжку на ніч. Ведучий щиро зізнався, що зараз йому не вистачає машини часу, щоб хоч би на 5 хвилин вирушить у минуле.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Прошу, хтось дайте машину часу. Обіцяю, поділися машиною часу з кожним військовим. Дайте машину часу", - підписав кадри Даніель Салем.

Даніель Салем із дочкою. Фото: скрін instagram stories
Даніель Салем із дочкою. Фото: скрін instagram stories

Раніше портал Знай повідомляв, Даніель Салем спалахнув лютою ненавистю до окупантів і заявив, що вони не варті "звання" орків: "Просто – ніщо".

Також наш портал інформував, Сергія Жадана "скасували" в Європі, коли він намагався зібрати гроші на ЗСУ: "Гроші на їжу? Будь ласка".

Крім того, ми писали, музикант Сашко Чемеров із гурту The Gitaas випустив новий кліп на трек "Полями": вражаючи кадри з передової.