Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросініна захопила шанувальників новим фото та дала важливу пораду. Знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна розповіла, що де б вона не була щодня зустрічає українок, які, як і вона, були змушені залишити будинок, рятуючись від війни.

Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна. Фото: скрін youtube

Телеведуча зазначила, що зустрічає їх як добрих подруг, обіймаючи та роблячи фото на згадку, але є ті, хто соромиться підійти до неї. Таких людей вона закликала не стримуватися і йти до неї з розпростертими обіймами, адже їй самій потрібна часом така ласка.

"Всюди ми обіймаємося немов хороші знайомі, робимо фото на пам‘ять та бажаємо одна одній зустрітися після перемоги в Україні ..
А ті, хто не наважуються підійти, а потім пишуть мені в дірект, що пошкодували про це, не стримуйте себе наступного разу - мені теж потрібні рідні обійми", - зазначила телеведуча.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросиніна розповіла, чому не купує на пожертвування Байрактари і як допомагає жінкам, які постраждали від війни.

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" поскаржився на дружину, яка почала готувати менше, Полякова не втрималася і вставила свої 5 копійок: "Я її підписала".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".