Відома співачка Міша Романова, колишня учасниця групи "ВІА Гра" часто публікує фото для своїх шанувальників. За її сторінкою стежать 523 тисячі осіб.

Цього разу співачка розмістила відео, на якому співає хіт Вакарчука "Просто мені". Вона виконує пісню сидячи під гітару. Дівчина для виступу наділа жовтий костюм та білу блоузку.

Міша Романова. Фото: скриншот Instagram
Міша Романова. Фото: скриншот Instagram

"Найцінніше бачити наших дітей щасливими та усміхненими. Вони варті тільки найкращого! А найкраще – це життя! Життя у вільній, незалежній, мирній державі, на ім'я Україна!", - написала Романова.

Співачка знаходиться далеко від України, та бере участь у спільних проєктах, націлених на підтримку біженців. Імовірно, цей концерт - один з таких. У залі де співала міша - багато дітей, та людей, які втекли від війни.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Міша Романова. Фото: скриншот Instagram
Міша Романова. Фото: скриншот Instagram

У коментарях дівчині подякували за те, що вона була чуйною та присвятила багато часу слухачам.

"Дякую за знайомство!", "Я там також був", "Боже яка гарна. Найкраща", "А раніше не можна було співати українською???", "Так точно красуня чарівна, слава Ісусу Христу", "Дуже гарне виконання пісні. Дякую вам за спільне фото!", "Міша, це просто шикарно", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Міша Романова з "ВІА Гра" на честь свого 32-річчя зробила фото топлес та присвятила його ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" подруга Макса Барських екссолістка "ВіаГра" Міша Романова зізналася що найголовніше під час війни.

Також "Знай.ua" інформував, Полякова поділилася з українцями власною мантрою, яка щодня заспокоює нерви.