Блогери, які від початку повномасштабного вторгнення допомагають ЗСУ, розповіли, чого бояться найбільше.

Оскільки Саша та Наталі активно волонтерять з самого початку війни, вони бояться, що до них теж прийде поліція з обшуками, почнуть копати в документах, до чогось причепляться. Вже є декілька подібних випадків у Львові, тому їх побоювання є обґрунтованими.

Подружжя Литвинів. Фото: скриншот Instagram
Подружжя Литвинів. Фото: скриншот Instagram

"Нас накриває, ми не хочемо нічого робити, хочеться закрити все нафіг. Ми вбиваємо статистику в своїх блогах, зранку до ночі шукаємо варіанти, як зібрати кошти, придумуємо лотереї, бігаємо по банках, 90% часу витрачаємо на документи, постійно їздимо до кордону за машинами…

Але, крім того, що може прийти перевірка, обшуки, ще знаходиться купка хейтерів, які примахуються до слів, до сторіс, до келиха просеко, який я просто хочу випити, щоб мені було морально легше", – написала Наталі в себе в блозі.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Подружжя Литвинів. Фото: скриншот Instagram
Подружжя Литвинів. Фото: скриншот Instagram

Відомо, що Наталя з Олександром долучаються до крутих ініціатив інших волонтерів та спільними зусиллями наближають перемогу над ворогом.

Нагадаємо, ми писали, що телеведучий Олександр Педан взяв приклад із Михайла Поплавського та оточив себе молодими українками.

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських заспівала "на руїнах" в Ірпені, щоб підбадьорити українців: "Вдячна можливості".

Також "Знай.ua" інформував, що Полякова поділилася з українцями власною мантрою, яка щодня заспокоює нерви: "Все буде добре, Оля".