Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно вперше стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катя Репяхова вирішила розповісти коротку історію про своє життя, її поява в якому просто перевернула все з ніг на голову. Також вона розмістила унікальні кадри із студентських років, підліткового віку.

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

Минуло рівно 11 років з того часу, як дівчина залишила рідне Дніпро і перебралася до столиці. Тоді ще 17-річна Катя хотіла вступити до Карпенка-Карого на режисера телебачення, проте після 3 туру їй відмовили. Плани не здійнилися і так вона потрапила до КНУ ім. Шевченка.

Київ став її другоб домівкою, незважаючи на те, що за ці роки вона змінила десятки квартир, гуртожитків та районів. Більше того, Катя зустріла добрих друзів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот із Instagram, Катя Репяхова
Скріншот із Instagram, Катя Репяхова

Також дівчина не могла не згадати про те, що у столиці вона народила первістка від чоловіка Віктора Павліка.

"У Києві я здобула свою професію, у Києві народився мій син. У Києві я почуваюся щасливою та вільною. Дякую тобі, улюблене місто, що прийняло мене так тепло і подарувало стільки незабутніх моментів ❤️", - зворушливо написала Репяхова.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік через взуття синові "вбив" дружину Репяхову, будучи в Америці: "Ввів у такий шок"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова довела, що здатна прогодувати всю родину, Віктор Павлік може "розслабитися": "Без вихідних"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про біду з 1-річним сином: "Серце зупиняється..."