Красуня Darling Buds Кетрін Зета-Джонс віддала шану королеві, сказавши, що вона відчула, начебто частина її «пішла».

Цю інформацію надали на порталі «DailyStar»

Знаменита актриса сказала, що вона «велика роялістка», говорячи про покійного монарха, який помер у четвер у віці 96 років.

Кетрін розповіла інформаційному агентству PA, що коли вона почула сумну новину, їй «відчулося, що маленька частина її пішла».

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас
Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виступаючи на виставці Disney D23 Expo, вона сказала: «Коли я росла в Уельсі, у Великій Британії, у мене була мама, яка була найсильнішою людиною, але в мене також була королева. І я маю на увазі не тільки те, що вона була королевою, яка сиділа на троні, ми в Діснеї, де королеви та принцеси є не тільки темою дня, а й жінкою, яка була справжнім джерелом натхнення. Я живу в країні, в якій ніколи не було жінки як лідера, влади та поваги, і тому мені її не вистачатиме».

52-річна Кетрін сказала, що коли вона почула цю новину, вона продовжувала спілкуватися з мамою по FaceTime, щоб запитати, чи відчуває вона те ж саме.

Королева Єлизавета, скріншот: TikTok
Королева Єлизавета, скріншот: TikTok

«У моєму житті більше ніколи не буде королеви, але це було дуже дивне почуття. Я відчувала, що дуже сумую за домом, дуже пишаюся своєю спадщиною», — сказала вона.

Актриса «Маски Зорро», яка має двох дітей від чоловіка Майкла Дугласа, також поділилася своїми думками про короля Чарльза, заявивши, що тепер, коли він зайняв трон, він зробить «виключну роботу».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кетрін Зета-Джонс у пікантній білизні змусила серце вилітати з грудей.

Нагадаємо, оскароносна Кетрін Зета-Джонс похвалилася своїм татком.