Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно вперше стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катерина Репяхова показала зворушливе коротке відео з чоловіком Віктором Павліком, який зараз перебуває за кордоном, виступає на благодійних концертах на підтримку рідної України.

У кадрі вони зворушливо посміхаються на камеру, а дівчина цілує музиканта в щоку.

Скріншот із Instagram, Катя Репяхова
Скріншот із Instagram, Катя Репяхова

Молода мама зізналася, що вже встигла забути, як виглядає власний чоловік і попросила його якнайшвидше повертатися з гастролей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Я вже забула, як чоловік виглядає 😁 Приїжджай швидше @viktorpavlik ❤️" - написала Репяхова.

Деякі дівчата у коментарях зазначили, що не одна Катерина переживає розлуку з коханим, і серед таких українок багато. Інші ж адресували зірковій парочці багато компліментів.

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Коментарі - instagram.com/repyahovakate/
Коментарі - instagram.com/repyahovakate/

Раніше ми писали про те, що Катя Репяхова зізналася, кому найбільше вдячна, але Віктора Павліка не згадала: "Прийняв мене так тепло"

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлік через взуття синові "вбив" дружину Репяхову, будучи в Америці: "Ввів у такий шок"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова довела, що здатна прогодувати всю родину, Віктор Павлік може "розслабитися": "Без вихідних"