Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту "Аферисти в сітях", часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео в Instagram, де за її життям стежать близько 300 тисяч людей.

Вона продовжує піднімати настрій українцям під час повномасштабної війни проти рашистів. Наприклад, зовсім недавно вона показувала, як вони їдуть автомобілем у невідомому напрямку. Вона сидить на пасажирському сидінні, а поряд її улюблений собака. При цьому Олена-Крістіна їсть виноград, а Сарі нічого не дісталося.

Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото з Instagram

"Тобі скоро почнуть посилки надсилати, як найголоднішому собаці у світі. На "Оскар" награєш, страждання всесвітнє. Королева драми. Світла будинку досі немає - ми знову вигулювати собачку. Вже восьмий раз", - каже ведуча.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

А в наступній публікації Олена-Крістіна вже постала на вулиці із Сарою. Дуже холодно, про це написано.

"По Сарі видно, що найбільше в такий ранковий бррр хоче гуляти Павло Розенко", - йдеться у підписі до фотографії.

Олена-Крістіна у джинсах, у футболці, сорочці та піджаку, але й це не рятує – осінь вирішила підморозити українців із самого початку.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" побачила в небі "бавовну", якої так бояться в Криму: "Вперше..."

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь розповіла про Мариночку-Оксаночку, які залишать усіх без грошей: "Стани дитини, сюсюкалися"

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь з "Аферисти в сітях" продала себе незнайомцю за 10 тисяч гривень: "Кава буде з присмаком"