Популярний український співак, Заслужений артист України 37-річний Віталій Козловський поділився кадрами з нашими великими героями, які захищають Україну від окупантів.

Відповідну публікацію Віталій Козловський розмістив на своїй сторінці у Instagram.

«Кожного дня молимось і дякуємо нашим воїнам за те, що живемо вдома в Україні та за те, що звільняють наші окуповані території! Слава ЗСУ!», - підписав публікацію успішний співак.

Аудиторія, підписана на сторінку Віталія, не змогла пройти повз після цього відеоролика. Варто визнати, що реакція виявилася різною, і фанати розділилися на два табори.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

«Тішуся що в нашій країні є такі як ти,гарні,розумні, талановиті.Кожен трудиться на своїм фронті.Ти Молодець.Поважаю і люблю», «Віталій, чому Ви роздаєте автографи, такий гарний в костюмі. Станьте у формі , пліч о пліч з нашими солдатами. Автографи зараз нікому не потрібні», «Віталій, чому Ви роздаєте автографи, такий гарний в костюмі. Станьте у формі , пліч о пліч з нашими солдатами. Автографи зараз нікому не потрібні», «@vkozlovsky_music Віталій,ой,як ти абсолютно правильно робиш Віталій,що ставиш автограф на державному та переможному прапорі України!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!», - залишають свою думку користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Віталія Козловського у Instagram
Коментарі на пост Віталія Козловського у Instagram

Коментарі на пост Віталія Козловського у Instagram
Коментарі на пост Віталія Козловського у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Віталій Козловський поскаржився на сильне почуття небезпеки після повернення із США.

Нагадаємо, Віталій Козловський нагодував Славу Дьоміна закруткою власного виробництва.