Українська співачка Юлія Загорська, яка вже багато років випускає пісні під псевдонімом М'ята, є досить активною користувачкою соцмережі Instagram. Артистка регулярно розповідає шанувальникам про творче та особисте життя, за яким стежить близько 70 тисяч людей.

М'ята написала гнівний пост для українських слухачів, які цікавляться лише скандальними артистами, як вона висловилася. Дівчина щиро не розуміє, чому шанувальники цінують не творчість кумирів, а чутки про їхнє особисте життя тощо.

Скріншот із Instagram, М'ята
Скріншот із Instagram, М'ята

"А от мені тепер цікаво, що для артиста важливо? Мати круті пісні , які співає вся Країна, чи обсасувати хто з ким розвівся? Аби написали і сказали про твою творчість, потрібно: або вистрибнути з вікна, або щоб розбомбили твій будинок, або вмерти на сцені", - додала М'ята.

Артистка закликала фанатів підтримувати українську творчість, а не розпускати чутки про розлучення, сварки та смерті.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

"Люди, давайте вже нарешті цінувати і поважати, творчість і слухати якісний український продукт, а не пліткувати.Плітки завтра забудуться, а пісня лишається в серці назавжди", - написала Юлія.

Зірка відразу вибачилася за слова, які деяким можуть здатися грубими, і заявила, що війна лише виявила погані якості людей. На її думку, українці не хочуть розвиватись чи розширювати власний світогляд, бо їм так вигідно.

"Я не за скандал, зараз війна, не час, але я за справедливість! Я творю українську музику, на якій зростає покоління! Помирати і розлучатися я не буду й не збираюся‼️" - заявила співачка.

Раніше ми писали про те, що співачка М'ята (Юля Загорська) дала майбутнє Тіні Кароль, взявши її на підспівки: "Давай перевіримо"

Як повідомляв Знай.ua, М'ята презентувала новий трек у дуеті з Хасом та закликала підтримувати український продукт: "Ви просили, ми зробили"

Також портал Знай.ua писав, що співачка М'ята розповіла, як покійний Скрябін "приходив" до неї і запевняв, що Україна переможе окупантів: "Він щось знає"