Відомий український музикант, соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка показав справжнього героя, а за сумісництвом свого друга-гітариста, який наводить страх на окупантів, воюючи на самій лінії фронту. Відповідне відео співак опублікував на своїй сторінці в instagram.

Олег Скрипка поділився відеозверненням, який записав один із членів групи "ВВ", гітарист Євген Рогачевський. Музикант зараз замість інструменту тримає в руках зброю та робить усе, щоб вигнати супротивника з української землі. Він звернувся до волонтерів, зокрема Скрипки зі словами подяки за те, що їм надають неймовірно сильну підтримку.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

"Я Євген Рогачевський – гітарист групи ВВ, проходжу службу у Збройних силах України на Сході нашої держави, бо йде війна. Як і багато наших побратимів зі зброєю в руках захищаємо нашу Батьківщину. Користуючись нагодою, хочу подякувати всім волонтерам, зокрема моєму другу та побратима з музики - Олега Скрипку, який допомагає збирати кошти для України", - сказав герой.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Друг Олега Скрипки згадав інцидент із маленькою дівчинкою в Торонто, яка передала гроші на допомогу ЗСУ та окремо їй подякував.

Раніше портал Знай повідомляв, що Олег Скрипка символічно повернувся до Вінниці, на те місце, де його мало не вбила ракета.

Також наш портал інформував, Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Крім того, ми писали, колишня коханця Дорофєєвої приспустила труси і зізналася, як відвела чужого чоловіка: "Іти далі?"