Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка нещодавно вперше стала мамою хлопчика Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Ні для кого не секрет, що у Каті Репяхової та Віктора Павліка пристойна різниця у віці. Музикант старший за дівчину на 29 років і про це не втомлюються повторювати деякі користувачі соцмережі. На цей раз одна з підписниць Репяхової заявила, що артист виглядає як дідусь.

"Моє обличчя, коли Наталочка назвала мого чоловіка дідом", - пожартувала Репяхова.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Катя в кишеню за словом не полізла і навіть наочно показала, що це зовсім не так. Дівчина зібрала яскраві моменти з Павліком, де він займається спортом, веселиться та насолоджується повноцінним життям.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Зважаючи на все, такі заяви лише веселять Репяхову і вона не бачить проблеми в тому, що чоловік її набагато старший. Навпаки, вона навіть пишається тим, що Віктор цікавий дуже молоденьким дівчатам, які підспівують йому на концертах і дивляться палаючими очима.

"Бажаю, щоб усіх дідів так любили молоді дівчатка", - написала Катя.

Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова
Скріншот з Insta Stories, Катя Репяхова

Раніше ми писали про те, що Катя Репяхова зізналася, кому найбільше вдячна, але Віктора Павліка не згадала: "Прийняв мене так тепло"

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлік через взуття синові "вбив" дружину Репяхову, будучи в Америці: "Ввів у такий шок"

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Репяхова відповіла на чутки про розлучення з Віктором Павліком: "Обіцяв..."