Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору поділився черговою мудрістю цього разу про жінок. Відео він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора любить розважати своїх шанувальників регулярно радуючи їх новими привабливими роликами. Гуморист постає у різних амплуа, наприклад, ділиться кумедними лайфхаками, які на його думку можуть полегшити життя. Одним словом він робить все, щоб українці не сумували та частіше посміхалися у ці непрості часи.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора приміряв на себе роль мудреця і підняв споконвічно важливу тему – стосунки та ідеальна жінка. Він у гумористичній манері пояснив, яка різниця між мудрою та досвідченою жінкою і порадував шанувальників.

"Мудра жінка обов'язково з ранку скаже чоловікові щось приємне, а досвідчена - ще й зробить", - сказав гуморист.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Життєву мудрість артиста ніхто заперечувати не став.

"Має рацію, як ніколи", "Ох, як сказано...", "Це і лайкнути можна", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора оточив батьківською увагою улюбленицю сім'ї, поки старша дочка спостерігала: "Сонечко ясне".

Також наш портал інформував, Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Крім того, ми писали, Ольга Сумська розповіла, що сталося завдяки Хливнюку з "Бумбоксу", який служить у ЗСУ: "Перемога скоро".