Знаменитий український музикант Сергій Бабкін поділився своїми думками про те, що відбувається, та поділився атмосферним фото, яке опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін захопив шанувальників новим фото, на якому сидить прийнявши гітару і дивиться в далечінь дуже вдумливим і час від часу сумним поглядом. Натомість він вирішив викласти все, що в нього на душі. Так він зазначив, що війна розставила по полицях і принесла багато життєвого досвіду.

Сергій Бабкін. Фото: скриншот Instagram
Сергій Бабкін. Фото: скриншот Instagram

"Ми набули величезного досвіду життя. На десятки років світлого процвітаючого майбутнього. Ми тепер знаємо повністю як виглядає "ВОРОГ". Де він живе і яке у нього ім'я. Ми твердо визначилися з поняттям хто такі "СВОЇ"", - зазначив артист.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Сергій Бабкін додав, що все те, що наробили окупанти, вже назавжди викарбовано в пам'яті кожного українця і як раніше життя вже не буде.

"Ми залізобетонно зацементували в мармуровій пам'яті кожен фрагмент із самого початку. Кожен крик, кожен останнє зітхання, кожен уламок, що застряг у граніті нашої душі. Це буде з нами до кінця наших днів", - додав Сергій Бабкін.

Раніше портал Знай повідомляв, Сергій Бабкін зворушливо привітав свою дівчинку: "Прийшла одного ранку в моє життя".

Також наш портал інформував, Сніжана Бабкіна засумувала за колишнім життям і згадала, як "тусила" з подругами: "Пили вранці, увечері їли".

Крім того, ми писали, Ольга Сумська розповіла, що сталося завдяки Хливнюку з "Бумбоксу", який служить у ЗСУ: "Перемога скоро".