Знаменитий український телеведучий, гуморист, тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін показав, як росіяни панічно бояться книжок та освіти. Це він з'ясував спілкуючись із представниками країни-агресора у "Чат рулетці", а уривок відео опублікував у сторіс на своїй сторінці в instagram.

Ігор Ласточкін з перших днів війни бере активну участь у всіх можливих благодійних заходах, щоб допомогти наблизити перемогу. Але натомість не перестає зніматися і в гумористичних проєктах, щоб дарувати позитив українцям. Так цього разу гумористу випала можливість поспілкуватися з одним із представників країни-агресора.

Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube
Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube

Під час діалогу Ігор Ласточкин вирішив порекомендувати співрозмовнику з Росії почитати книгу про історію людства. Наступна реакція хлопця змусила гумориста реготати, адже тільки мова зайшла про освіту та книжки він зник.

Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube
Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Ти читав цю книжку... як вона називається. Зараз згадаю, "Sapiens"? Прочитай, прикольна книжка. Там йдеться про те, що... ти зник. Я тільки сказав за книжку, і ти зник. Що у вас за рефлекс на книжки?", - сказав гуморист.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна сіла навпочіпки і зачарувала запаморочливими формами: "пекуча блондинка".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".