Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) славиться своїми яскравими образами та зовнішністю кароокої Барбі. Окрім творчої діяльності артистка також активно розвиває акаунт у Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації. За нею слідкує близько 300 тисяч людей.

СолоХа показала, яке шикарне та яскраве свято влаштувала своїй єдиній і коханій доньці Аріані, батьком якої є бізнесмен з Одеси Юрій Балашов. Артистка навіть підібрала актуальну тематику у стилі південнокорейського серіалу "Гра в кальмара", і це дуже сподобалося дітям.

Скріншот з Instagram, СолоХа
Скріншот з Instagram, СолоХа

"Тренди такі тренди))" - відзначила зірка.

Дівчинці Аріані виповнилося 7 років і СолоХа зізналася, що щоразу святкує її день народження як власний, адже з появою доньки на світ стала мамою, а на цю подію вона дуже чекала.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Кожного року я святкую 2 Дня народження🎉🎉🎉 Перше, як Божого творіння, а друге народження себе, як мами. І останнє найважливіше 🙌🏻💓" - зізналася співачка.

На свято зібралися друзі дівчинки та аніматори, всі були дуже щасливі, судячи з фото.

Раніше ми писали про те, що СолоХа після "помилки" з Дьоміним назвала свій справжній вік: "Соромлятися і не приймати..."

Як повідомляв Знай.ua, СолоХа розповіла, у чому її звинувачує Катя Бужинська та хто розпускає жахливі чутки: "Проти України..."

Також портал Знай.ua писав, що СолоХа під час війни втратила найдорожче - дитину: "Купила пляшку вина та..."