Багато фанатів шоу "Ревізор" пам'ятають такого українського шоумена, як Вадим Абрамов, який у якийсь момент змінив Ольгу Фреймут.

Його не було видно всі ці півроку війни... виявилося, що він став зрадником - провідним нового рашистського розважального проекту під назвою "Чотири дачі".

Вадим Абрамов, скріншот: Youtube
Вадим Абрамов, скріншот: Youtube

Народившись у Києві, тепер він їздить російськими регіонами та виспектує їхні дачі, з кінця серпня (27 число), на телеканалі "П'ятниця". Тобто зйомки відбувалися вже після початку повномасштабної війни. Про це користувачі повідомляють у TikTok. У зв'язку з цим з'являється все більше негативних коментарів, пов'язаних з цим його рішенням. Спочатку Вадим Абрамов вирушив до Краснодарського краю, потім поїхав у Вороніж. І згодом навіть вручає приз переможцю розміром у 100 тисяч рублів.

Вадим Абрамов, скріншот: Youtube
Вадим Абрамов, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Ніколи мені не подобався, так бісів... розумію чому", "З усіх ревізорів він мені більше симпатизував", "Чи цікаво він знає, що Кубань це Україна?", "Він просто на перспективу ставку зробив. Кубань ще 2- 3 тижні та у складі України буде", - пишуть користувачі в коментарях.

@gopatsa

#україна #🇺🇦 #україна🇺🇦 #укррек #рекомендації #укррекомендації #українськийтікток #укртікток #шоубізнес #українськийшоубіз #новини #новиниукраїни #вадимабрамов #ревізор #зрада #програма #ведучий #українськийшоубізнес #шоубіз #новийканал #рекомендаці

♬ Публічна хвойда - Two from Zoo

Нагадаємо, Філонова засумувала без Тищенка, який захищав закарпатський фронт: "З Миколою..."

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Фреймут повернулася туди, де народилася, показавши дітей із загиблими батьками: "У мами немає сил розмовляти"

Знай.ua писав, ведуча "Ревізора" Юлія Панкова показала колоритне архівне фото своєї родини з Полтавщини: "Забрала з рідного дому"