Знаменитий український хореограф, зірка шоу "Танці зі зірками" Влад Яма зізнався, що зараз дуже хотів би повернутися до колишнього життя та радувати шанувальників із телеекранів. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма зізнався, що скучив за "телевізійною романтикою" і хотів би, щоб замість війни зараз було колишнє життя з танцями та ефірами.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

"Зараз би до ефірів готуватися... Хвилюватися, радіти, засмучуватися, одягатися, гримуватися, підтримувати, критикувати, дивуватися, коментувати, придивлятися, танцювати, жартувати, знову критикувати... На очах у мільйонів людей", - поділився Влад Яма.

Водночас Влад Яма зазначив, що вірить у те, що незабаром усе, що відбувається, припиниться, адже Україна переможе.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Але в країні зараз інше шоу. Жорстоке, правдиве і безкомпромісне. Із змінним сценарієм щомиті. Шоу, з якого, на жаль, повертаються не всі. Але воно теж закінчиться. Перемогою", - зазначив хореограф.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".

Також наш портал інформував, Оля Полякова відзначила "повноліття" подружнього життя з чоловіком: доказ того, що різниця у віці – не завада.

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".