Відомий український артист Потап, який із лютого місяця знаходився поза Україною, повернувся на батьківщину. У своєму першому інтерв'ю він розповів про свої плани на майбутнє.

Виявляється чоловік уже деякий час, як приїхав назад в Україну, і відомо про це стало завдяки прямому ефіру на телеканалі 1+1. Він з'явився у студії програми "Сніданок".

За словами артиста, він не сидів на місці, поки в країні йшла війна, а старанно працював. Зокрема, він побував у величезній кількості країн – від Польщі до Латинської Америки.

Олексій Потапенко (Потап), скріншот з відео
Олексій Потапенко (Потап), скріншот з відео

"Працювали багато, зробили дуже багато. Настя вже розповідала, що ми, як родина волонтерів, зібрали 75 мільйонів гривень. Тепер можу впевнено сказати, що ми йдемо у суму в 100 мільйонів гривень", — розповів про свою діяльність Потап.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Повернувся він до України на сьомий місяць війни для того, щоб продовжувати підтримувати країну в гуманітарному та військовому плані. Також будуть і концерти, щоб підтримати ще й у культурному плані.

Приїхав в Україну він уже деякий час тому, і взяв паузу, щоб відпочити. Саме тому про нього нічого не було чути останнім часом.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

"Я повернувся давно вже і тут відпочив. Тому що я зупинився. Я приїхав додому. Видихнув. Тому що неймовірний графік, неймовірна кількість концертів", - сказав продюсер.

Не обійшлося і без розмов про майбутнє. Зі свого майбутнього репертуару він збирається викреслити повністю російську мову, і співатиме трьома мовами - українською, англійською та іспанською. Але при цьому якщо народ попросить, то обов'язково заспіває на концертах колишні хіти.

Нагадаємо, що після повернення Насті Каменських Потапа назвали розчарування року

Раніше повідомлялося, що Потап показав, як вимахав син та здивував оригінальним подарунком .

Також, Потап знайшов причину, чому Україна різко відокремилася від СРСР у 1991 році .