Повномасштабна війна, яку розв'язала росія на чолі з володимиром путіним 24 лютого 2022 року призупинила багато сфер життя українців.

Звичайно, рано чи пізно всі приходять до того, що варто повертатися до життя, адже наші герої на передовій воюють для того, щоб ми продовжували жити, а не куталися у вічні сльози та жалі.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Незважаючи на це, все ж таки серед українців часто виникають суперечки з приводу того, що можна собі дозволити під час війни, а що ні. Психологи радять не ставити життя на паузу та робити те, що подобається. Ведучий Нового каналу та громадський діяч Олександр Педан тієї самої думки. А ще він заговорив про гумор та розважальний контент.

"Розважальні проєкти на телебачення потрібно повертати вже зараз. Народ дуже їх хоче, – поділився думками Педан в інтерв'ю "24 Каналу". – Зокрема, я це побачив у соцмережах, адже вони значно швидший ідентифікатор настроїв населення. Наприклад, хлопці, колеги -Гумористи вже відновлюють свою роботу і звуть на різні шоу.І я бачу, що є великий запит від глядачів.Або ось Новий канал, який не в марафоні, а просто показує кіно.І людям воно потрібне! як раніше, але я бачу, що люди потребують розважального контенту."

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Олександр Педан та Сергій Притула, кадр з випуску "Кабріоліто"
Олександр Педан та Сергій Притула, кадр з випуску "Кабріоліто"

Ведучий проєкту Improv Live Show пояснює, що українці хочуть не так розважитись, як просто повернутися до звичного життя, аби знизити рівень стресу.

"Це важливо психологічно! Ми всі розуміємо, що в країні війна. Але життя ніхто не скасовував, каже Олександр. – Якщо ми всі зараз поринемо в депресію, опустимо руки, ніхто не волонтерить, працюватиме, платитиме податки. Економіка встане , а на одного бійця потрібно 14 людей, які заробляють. Нам слід до цього звикати і продовжувати жити. Розважальний контент – це психологічна можливість відчути стабільність і спокій."

Олександр Педан, фото: Знай.ua
Олександр Педан, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що зірка шоу "Підйом" Олександр Педан вперше розповів про стосунки з Притулою.

Раніше ми повідомляли, що ведучий Олександр Педан виганяє доньку з рідного дому, має бути тусовка.