Відома українська гумористка, актриса "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна спровокувала фурор загадковим знімком, який опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Надзвичайно талановита Катя Нікітіна підкорила серця багатьох шанувальників, ще граючи в "Лізі сміху", бувши у складі команди Кременчука "Лукас". З того часу актриса досягла нових висот і не зупиняючись, рухається вперед. Вона активно використовує соцмережі для комунікації з фанатами і частенько тішить їх яскравими фото та відео.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Катя Нікітіна поділилася загадковим фото, на якому зняла свою тінь. Кадр вийшов досить атмосферним та оригінальним.

"Тінь – таємниця, яку кожен сам розмальовує", – підписала фото актриса.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

До речі, шанувальники наголосили, що гумористка змогла розпалити їхні фантазії.

"Красива", "Твоя тінь заворожує і зачаровує)) А краса, приголомшує та надихає, а також розпалює уявлення", "Вогонь", - написали фанати у коментарях під фото.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Кошовий, Пікалов, Ткач та інші зірки "Квартал 95" надихнули сильними словами про перемогу та людяність: "Найпотужніша зброя".

Також наш портал інформував, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" взяла до рук зброю і похвалилася майстерністю: "Потрібно все в житті вміти".

Крім того, наш портал інформував, що сяюча від щастя Марта Адамчук із "Жіночого кварталу" змусила українців повірити в чари: "Маленька принцеса".