Зірка "Танців з зірками", фронтвумен The Hardkiss, Юлія Саніна, натякнула, що її фанати скоро зможуть почути нову композицію від неї та її фантастичного гурту.

Юлія Саніна знаходиться зі своїм сином за кордоном та продовжує давати концерти, щоб підтримувати ЗСУ. Зі своїми шанувальниками Юлія підтримує зв'язок через соцмережу Instagram, де за зіркою слідкує 716 тисяч осіб. Цього разу Юлія розмістила фото зі студії з такими словами: "Щоб не забули, як я виглядаю. Працюємо".

Юлія Саніна, фото: instagram \ \ the_hardkiss
Юлія Саніна, фото: instagram \ \ the_hardkiss

Юлія не часто ділиться фотографіями та викликає вир емоцій, коли з'являється на очі своїм фанатам.

Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss/
Юлія Саніна. Фото: instagram.com/the_hardkiss/

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Цей раз не став виключенням, за короткий проміжок часу фото переглянули тисячі людей, та залишили теплі відгуки під фотографією красуні.

"Чекаємо", "Ураа, новий трек! Чи альбом?", "Звісно не забули! Чекаю на нову музику", "Наше сонечко, наша Юлечка. Чекаємо на новини від Вас та Вашого гурту з нетерпінням! Дуже скучили за Вами!", "Буде щось новеньке", "Вау, нарешті будуть нові пісні. до речі, дуже гарно виглядаєте", "Чекаємо на нові хіти. Вже кортить скоріше послухати", - написали у колонці коментарів.

Скриншот коментарів. Фото: instagram.com/the_hardkiss/
Скриншот коментарів. Фото: instagram.com/the_hardkiss/

Нагадаємо, ми писали, що переможниця "Танців з зірками" Юлія Саніна з The Hardkiss вразила кадрами трейлеру до фільму "Кривава нафта".

Як повідомляв "Знай.ua" подруга Тіни Кароль Юлія Саніна дізналася, як "совєти" вбили Казимира Малевича.

Також "Знай.ua" інформував, що подруга Тіни Кароль Юлія Саніна згадала спекотні дні у вінницькому "Будинку офіцерів".