Співачка Hot Right Now Ріта Ора влаштувала чудовий показ для своїх 16,1 мільйона підписників у Instagram, коли вона застрибнула на платформу, щоб продемонструвати свою підтягнуту статуру в серії знімків.

Дану публікацію Ріта Ора оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

31-річна дівчина розпалила спеку, зайшовши до соціальної мережі, щоб продемонструвати серію фотографій зі своєї нещодавньої поїздки до Ріо-де-Жанейро.

Виставляючи напоказ свій прес, Ріта була в центрі уваги, коли вона обережно натягувала свої шорти, що підходили до бікіні.

Ріта Ора: скрін із соцмережі
Ріта Ора: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дивлячись у далечінь, стоячи на балконі, зірка «Співачки в масці» доповнила свій образ відповідною хусткою та великими сонцезахисними окулярами.

Звівши свій макіяж до мінімуму, природна краса Ріти сяяла на екрані, коли вона вбирала мальовничі краєвиди.

На іншому знімку можна було побачити Ріту, яка витончено лежить на шезлонгу в іншому яскравому вбранні.

У підписі до свого карколомного виступу вона написала: «Ріо — всі спогади відповідають вібраціям! Я тут для всього, якщо це так», а потім вона додала зелене любовне серце та смайлик вогню.

Як тільки її фотографії з'явилися на платформі, фанати вирушили до розділу коментарів, щоб поділитися своїми думками про її спокусливий образ.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Хлої Кардаш'ян у непличному бікіні поливають "жовчю" через дикий егоїзм.

Нагадаємо, легендарна дружина Майкла Дугласа Кетрін Зета-Джонс вийшла з тіні після жахливої ​​трагедії.