Відомий український гуморист, шоумен і ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору спробував полегшити життя любителям "перехилити келих", поділившись власним лайфхаком. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора поділився черговим лайфхаком, який присвятив тим, хто не проти інколи пропустити келих інший вина. Гуморист розповів, як дістатися до улюбленого напою, не маючи під рукою штопора.

Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram
Дядя Жора. Фото: скриншот Instagram

"Це лайфхаки від Дяді Жори і сьогодні я вам покажу, як відкрити пляшку вина без штопора. Так, якщо у вас є пляшка вина, але немає штопора, що робимо? Цю пляшку віддаємо Дяді Жорі, а самі дуєте в магазин, купуєте ось таку пляшку з такою кришкою та нормально, спокійно, без штопора відкриваєте”, - розповів гуморист.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Українці визнали новий лайфхак від Дядька Жори і геніальним, і смішним одночасно.

"Геніально", - написали під відео.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора оточив батьківською увагою улюбленицю сім'ї, поки старша дочка спостерігала: "Сонечко ясне".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Макс Гордєєв з "Битви екстрасенсів" розкрив таємницю "бавовни" в окупантів і змусив українців реготати до знемоги: "Бомбастично".