Голлівудська красуня Кейт Бекінсейл схвилювала своїх підписників нещодавнім постом у соціальних мережах, коли вона одягла приголомшливу фіолетово-білу сукню для гламурного знімку.

Дану публікацію Кейт Бекінсейл розмістила на своїй сторінці в Instagram.

49-річна голлівудська актриса була затаврована «богинею» її шанувальниками, які не могли отямитися, через те, як прекрасно вона виглядала.

Кейт виглядала зовсім нереально, коли позувала у фіолетово-білій квітковій сукні з ручним розписом.

Більш тонкі деталі вбрання включали об'ємну спідницю, яка розширювалася з-під стегон Кейт і наголошувала на її підтягнутих і засмаглих ногах.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Красива мама однієї дитини доповнила свою сукню яскраво-рожевими туфлями на платформі від Valentino і уклала волосся у пружний хвіст.

Кейт поділилася кількома фотографіями свого образу в Instagram, і невдовзі її захоплені підписники заповнили розділ коментарів захопленими коментарями.

Один шанувальник просто назвав голлівудську зірку "богинею", написавши: "Тут ти виглядаєш як богиня".

Інші просто називали Кейт "чудовою" і "приголомшливою" або залишали закохані і палаючі смайлики в розділі коментарів до її посади.

Нещодавній гарячий знімок Кейт у соціальних мережах був зроблений після того, як вона засліпила Інтернет, продемонструвавши свої навички гнучкості у крихітному помаранчевому бікіні.

Скрін сторіс Кейт Бекінсейл в Instagram
Скрін сторіс Кейт Бекінсейл в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кейт Бекінсейл, що не старіє, в мікро-трусиках випустила внутрішню "амазонку".

Нагадаємо, 49-річна Кейт Бекінсейл у мікро-стрінгах "душила гусака" між своїх ніг.