Роздягнувшись для спекотного знімку, Дженніфер Лопес спопелила, коли вона влаштувала справжній шторм у ванній кімнаті.

Дану публікацію Дженніфер Лопес оприлюднила у своєму аканті у Instagram.

53-річна кінозірка та співачка Джей Ло, яка виглядає як завжди чудово, влаштувала бурю, просуваючи свій власний косметичний бренд.

Роблячи швидке селфі з розкішної паризької ванни, Дженніфер, яка не старіє, облокотилася на край ванни, запустивши руку у волосся.

Її темне волосся було зібране в недбалий пучок. Приголомшлива зірка, яка нещодавно одружилася з Беном Аффлеком, виглядала невимушено шикарно, насолоджуючись розслаблюючою ванною.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скрін Сторіс Дженніфер Лопес
Скрін Сторіс Дженніфер Лопес

Виглядаючи свіжою та задоволеною під час інтимного знімку, зірка позувала для швидкого показу з білими нігтями та гламурними сережками-гвоздиками.

У четвер (15 вересня) Дженніфер завантажила знімок у свої історії в Instagram і згадала про своє перебування в Парижі, де знімок було зроблено раніше.

Підпис до знімку вона написала: «TBT (повернення у четвер) – момент краси в Парижі. #Selfcare #JLosBeauty».

Дженніфер Лопес, фото: jlobeauty
Дженніфер Лопес, фото: jlobeauty

Також Дженніфер одружилася на початку цього року з голлівудським актором Беном після тримісячної заручини, яка відбулася після відродження їхнього роману в нульових.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися вдруге.

Нагадаємо, Жерар Піке проміняв Шакіру на 23-річну студентку.

Також портал "Знай" писав, що перший чоловік Дженніфер Лопес викрив суперзірку, Бен Аффлек не оцінить.