Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена артиста Віталія Козловського Раміна Есхакзай завжди тримає зв'язок із шанувальниками та посвячує їх у найцікавіші подробиці свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч осіб.

Раміна раніше скаржилася на проблеми з диханням, що суттєво обтяжує їй життя, і нарешті вона зважилася виправити свою проблему. Блогерка зробила операцію, довірившись хірургу.

Скріншот з Instagram, Раміна Есхакзай
Скріншот з Instagram, Раміна Есхакзай

"Доповідаю, я зробила септопластику. Якщо простими словами, вирівняла носову перегородку, щоб гарно дихати. Також прибрали кісту", - пояснила дівчина.

Есхакзай наголосила, що пластику не робила, тобто форма її носа залишилася незмінною. Оперували блогерку у Києві і вона навіть розповіла, скільки заплатила за процедуру – разом із аналізами, таксі, ліками вийшло близько 40 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Зараз почуваю себе нормально. По стану, начебто захворіла, але з кожним днем відчуття все краще. Думаю, що через 2-3 дні взагалі буду огірком", - написала Раміна.

Журналістка навіть надала відео процесу, де лікарка розповідала все докладно.

Раніше ми писали про те, що колишня Козловського Раміна наїхала у відповідь на українців, які закрили їй "рота": "За*бали уже"

Як повідомляв Знай.ua, колишня Козловського Раміна відвела увагу від війни в Україні до Чечні: "Якби світ..."

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського Раміна показала, як тепер виглядає "Степан Бандера": "Відмили... "